SZILIKONOK ÉS TÖMÍTŐANYAGOK

A legprofibb megoldások az Ön otthona számára

 • Megoldások gitt formájában, amelyek megakadályozzák a víz, a levegő és a nedvesség szivárgását
 • Minden tömítési munkához alkalmas tömítőanyagok teljes választéka:
 • Víz és nedvesség szivárgásának elkerülésére.
  - Levegő vagy szennyeződés bejutásának megakadályozására.
  - 2 anyag találkozásánál létrejött hézagok kitöltésére és tömítésére.
  - A felületkezelés tökéletesítésére bármilyen létesítményben.
 • 100%-ban professzionális tömítés.
 • Az optimális eredmények érdekében igen fontos, hogy megfelelő tömítőanyagot válasszunk.
  Ezért a CEYS termékválasztékát 6 csoportra osztottuk, hogy a választás könnyű legyen.

GYIK

A motorcsónakom trimmelő rendszeréből olaj szivárog a korrózió következtében. Azt szeretném tudni, hogy van-e valamilyen gittjük vagy tömítőanyaguk az érintett rész lezárására.
Az Ön által említett munka elvégzéséhez a hatékony Ceys Total Tech tömítőragasztónkat ajánljuk. A Total Tech a modern MS technológián alapul, amelyre az efféle anyagokhoz való kiváló tapadás és a rendkívüli rugalmasság jellemző. Emellett a Total Tech a tengervízzel szemben is különösen ellenálló. Az alkalmazás előtt célszerű az anyagon található minden rozsdafoltot eltávolítani. Ily módon a Total Tech jobban fog ragadni a kezelendő felülethez.
Metakrilát akváriumot szeretnék készíteni, amelyben víz és halak lesznek. Melyik terméket ajánlják?
Ha metakrilátra jól tapadó tömítőragasztót szeretne, akkor azt javasoljuk, hogy próbálja ki a Ceys Total Tech tömítőragasztónkat. A Total Tech egy hatékony tömítőragasztó, amely kiválóan tapad az Ön által említett anyagra, és ütés-, rezgés- és vízálló, valamint a hőmérséklet változásait jól bíró kötéseket biztosít. A Total Tech többféle színben kapható. Ehhez az alkalmazáshoz azonban nem javasoljuk a Total Tech átlátszó változatát, mert ez a vízben található nitrifikáló baktériumokkal szemben hatékony adalékanyagot tartalmaz, amely ártalmas a vízi élővilágra.
Ékszerkészítő vállalkozásom van, és a Tri’Action-nal gyöngyházat szeretnék ezüstözött fémdarabokra ragasztani, de az ezüst kényes és könnyen oxidálódik. Meg tudná mondani, hogy ez a ragasztó megtámadja-e?
A Tri’Action tömítőragasztót gyakran használják ékszerkészítéshez. A Tri’Action nem támadja meg az ezüstöt, mivel az általános hit ellenére az ezüst jellegzetes befeketedését nem az oxidáció, hanem a levegő kéntartalmának hatására megjelenő ezüst-szulfid megjelenése okozza.
Hogyan távolítsam el a szilikonmaradványokat?
A vulkanizálatlan termék ronggyal könnyen eltávolítható. A vulkanizált termék csak mechanikai eljárással távolítható el.
Mérgező hatású lehet-e a CEYS STOP PENÉSZ a vízi élőlényekre? 
Speciális fürdőszobai és konyhai szilikonunk, a Sellaceys Xpress Száradás mérgező lehet a vízi élővilág számára, mivel gombaölő szert tartalmaz a tömítések penészesedésének megelőzésére. Ebben az esetben a Ceys Total Tech terméket javasoljuk bármelyik színben (fehér, barna, szürke, fekete), az átlátszó kivételével. Ez a kiváló ragasztó és tömítőanyag ártalmatlan a vízi élővilágra (az átlátszó kivételével), bár nem rendelkezünk olyan dokumentummal, amely ezt igazolná.
Alkalmas a Total Tech egy fém és vízálló aszfaltlemez közötti hézag vízhatlanítására?
A Ceys Total Tech tömítőragasztó kiválóan tapad számtalan anyagra, beleértve az olyan nehezen tapadó anyagokat is, mint a metakrilát, a polikarbonát vagy a horganyzott acél. A Total Tech aszfaltlemezre akkor tapad jól, ha az alumínium vagy hasonló bevonattal van bevonva. Ellenkező esetben a Total Tech vagy bármely más tömítőragasztó tapadóképessége jelentősen csökken az aszfaltlemezben található olajos összetevők miatt.
Melyik termék ideális a polikarbonát mennyezetre és falakra való ragasztásához?
A nehezen tapadó polimerek- például a polikarbonát - tömítésére és/vagy rögzítésére a Ceys Total Tech a legalkalmasabb termék. A polikarbonáthoz kiválóan tapadó Ceys Total Tech tömítőragasztó olyan rugalmas kötést hoz létre, amely ellenáll többek között az ütéseknek, a rezgésnek, valamint a hőmérséklet változásainak és a magas páratartalomnak is.
Melyik termék biztosítja a legszilárdabb kötést a víz alatt?
A Ceys Total Tech a poliuretán tapadóképességét a szilikon rugalmasságával ötvözi. Oldószermentes. Minden anyagot megragaszt, tömít és megjavít. Nedves felületekre és akár víz alatt is alkalmazható. A legszélsőségesebb körülményeknek is ellenáll: hőmérséklet-változások, magas páratartalom, rezgés, elmozdulás, UV sugarak stb.
Milyen terméket használjak egy vízzel teli medencében levált mozaikcsempék felragasztásához?
A medence levált mozaikcsempéjének visszaragasztásához a Ceys Total Tech ragasztónkat és tömítőanyagunkat ajánljuk. Ennek a kiváló ragasztónak és tömítőanyagnak a nagy előnye, hogy nedves felületekre és akár víz alatt is alkalmazható. Az utóbbi tulajdonság lehetővé teszi, hogy a medence mozaikcsempéit a medence vizének leengedése nélkül is vissza lehessen ragasztani.
Milyen termék biztosítja egy Poliexpan lap habarcsréteghez való biztos rögzítését?
Az Expandált Polisztirol egy olyan polimer, amelyet az oldószert tartalmazó ragasztók kémiailag megtámadhatnak. Ezért az Ön által felvázolt esetben a Ceys Total Tech tömítőragasztót ajánljuk. A Total Tech nem tartalmaz oldószert, és kémiai reakció fellépése nélkül teszi lehetővé az adott anyagok megragasztását. Ugyanakkor a Total Tech egy viszkózus gitt, amely kitöltő képességének köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a habarcs alap egyenetlenségeihez. A Ceys Total Tech maximális szilárdsága a felvitel után 24h elteltével biztosított. A ragasztó hatékonyabb lesz, ha a cement jó állapotú, és nem bomlik.
Gumiszalagot kell fához ragasztanom
Bár sokféle és különböző tapadóképességű gumi létezik, az Ön által felvázolt munkához a Ceys Total Tech tömítőragasztót ajánljuk. A Total Tech kiválóan tapad az Ön által említett anyagokra, és rendkívül rugalmas kötéseket hoz létre, amelyek ellenállóak többek között a magas páratartalommal, a hőmérséklet-változásokkal, az UV sugárzással szemben.
A WC-tartály alján egy kis méretű lyuk van. Melyik termékkel tudnám megjavítani?
Az Ön által említett alkalmazásra a legalkalmasabb termék a Ceys Total Tech. A Ceys Total Tech egy modern technológián alapuló tömítőragasztó, amely nedves felületre és akár víz alatt is alkalmazható. A Ceys Total Tech alapréteg nélkül is gyakorlatilag minden anyaghoz kiválóan tapad. Emellett a Ceys Total Tech rendkívül rugalmasságának köszönhetően a nagyobb mozgású réseknél is vízzáró tömítést biztosít. Ceys Total Tech tömítőragasztó Xpress Hatású formulája az első pillanattól kezdve vízálló és vízzáró tömítést biztosít.
Egy olyan túrabakancson próbálok egy lyukat megjavítani, amely több expandált polietilén hab rétegből és egy külső poliuretán rétegből áll. Mit tud ajánlani?
Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy próbálja ki kiváló Tri'Action tömítőragasztónkat. A Tri'Action tömítőragasztó olyan rugalmas kötést biztosít, amely az ütésekkel és a rezgéssel szemben is ellenálló, valamint vízálló és ellenáll a víz erejének. Ezenkívül a Tri'Action nem tartalmaz oldószert, ezért nem tesz kárt a túrabakancs anyagában.
Kerti tavam van halakkal és növényekkel. A kerületének díszítéséhez köveket helyezek a tó partjáról is látható EPDM lemezre. Köveket szeretnék egymásra és EPDM lemezre ragasztani. Melyik ragasztó nem okoz problémát a vízi élővilág számára?
Ebben az esetben a Ceys Total Tech  terméket javasoljuk bármelyik színben, az átlátszó kivételével. Ez a kiváló tömítőragasztó ártalmatlan a vízi élővilágra (az átlátszó kivételével).
Melyik CEYS termék a legalkalmasabb egy lakókocsi külső tömítéseinek biztosítására?
A lakókocsik ablakai általában metakrilátból készültek. Ezért a lakókocsi metakrilát ablakának megjavításához a fekete színű kiváló CEYS Total Tech tömítőragasztónkat ajánljuk. A Total Tech egy hatékony tömítőragasztó, amelyre a metakrilátokhoz való kiváló tapadóképesség és a rendkívüli rugalmasság (akár 420%-os nyúlás) jellemző. A Total Tech a legszélsőségesebb körülményeknek is ellenáll: ütések, rezgés, hőmérséklet-változások, magas páratartalom, UV sugarak stb. A felvitel előtt célszerű a régi tömítőanyag maradványait egy spatulával eltávolítani. Ezáltal javítható a tömítés minősége, mivel a legtöbb tömítőanyag megkeményedés után nem tapad.
Lakkozott acéllemezből készült tetőt szeretnék vegyes cseréppel lefedni. Van erre alkalmas termékük?
Ebben az esetben a Total Tech  tömítőragasztót javasoljuk bármelyik színben, az átlátszó kivételével. A Total Tech bármilyen anyaghoz kiválóan tapad, beleértve a korlátozott tapadású anyagokat is. Emellett a Total Tech a legzordabb időjárási jelenségeknek is fokozottan ellenáll: hőmérséklet-változások, víz, fagy, UV sugarak stb.
Az autóm műszerfala levált, egy gyors, erős és rendkívül tartós ragasztóra lenne szükségem.
Ehhez az alkalmazáshoz azt javasoljuk, hogy próbálja ki kiváló Tri'Action tömítőragasztónkat.  A Tri'Action a modern MS hibrid polimer technológián alapul, és kiválóan tapad az ilyen anyagokra. Ugyanakkor a Tri’Action rugalmas, valamint ütés- és rezgésálló kötéseket biztosít. Vegye figyelembe, hogy ez a ragasztó a felvitel után 24 órával éri el a maximális szilárdságot. Célszerű a kötést egy kiegészítő rögzítőelemmel (ragasztószalaggal) is biztosítani a ragasztó megkeményedésének első óráiban. Minél nagyobb a ragasztó és a javítandó anyag közötti érintkezési felület, annál nagyobb az ellenállás.
Melyik termék a legalkalmasabb Metakrilát ragasztásához vagy hegesztéséhez? Az is fontos, hogy bizonyos fokig nyomásálló legyen.
Metakrilát ragasztásához a kiváló CEYS Total Tech tömítőragasztónkat ajánljuk. A Total Tech olyan alacsony tapadóképességű polimerekhez is tapad, mint a metakrilát. Emellett a Total Tech tömítőragasztó a rendkívüli rugalmasságának (akár 420%-os nyúlás) köszönhetően képes alkalmazkodni a tömítendő anyagok esetleges elmozdulásaihoz is. Felhívjuk figyelmét, hogy a Total Techa felvitel után 24 órával éri el a maximális szilárdságot.
Műanyagot és szövetet szeretnék összeragasztani. Tudnának tanácsot adni egy termékkel kapcsolatban?
Szeretnénk figyelmeztetni, hogy nem ismerjük a ragasztandó műanyag típusát. Ez lehet akár olyan nehezen tapadó polimer is, mint a polietilén (PE) vagy a polipropilén (PP). Ellenkező esetben próbálja ki kiváló Tri’Action tömítőragasztónkat. A Tri'Action a modern MS hibrid polimer technológián alapuló tömítőragasztó, amely rugalmas, a víz erejével szemben ellenálló, valamint ütés- és rezgésálló kötést biztosít. Az alkalmazás során célszerű kis mennyiségű ragasztót felvinni, hogy a ragasztó ne csepegjen le. A ragasztó megkötése után ajánlott még egy rétegben felvinni. A Tri’Action maximális szilárdsága a felvitel után 24h elteltével biztosított. Ajánlott továbbá a szövet ellenállását a Tri’Action hatásával szemben tesztelni. Sokféle szövet létezik, és egyes szöveteken a Tri'Action foltot hagyhat.