60 éve egyesített erők

The strength of a leading brand

A CEYS sokéves, a szektorban szerzett tapasztalatának köszönhetően a ragasztók és tőmítőanyagok piacának szakértője. A CEYS ragasztók, szilikonok, gittek, ragasztószalagok és javítóeszközök széles választékát állítja elő, termékei tökéletesen kielégítenek minden ragasztási, rögzítési és tömítési igényt, és minden helyzetben és anyag esetében használhatóak.

Az 1962-ben alapított CEYS Spanyolországban piacvezető a ragasztók, tömítőanyagok, barkács- és építőipari kiegészítő termékek piacán.
A szektorban szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően szakértők vagyunk a ragasztók és tömítőanyagok piacán. 

Magasan képzett, profi cspatunk technológiai és üzleti szemponból is jól felkészült; ismeri a piacot, a vevői igényeket, a trendeket és a különböző területek újdonságait, mindez garantálja a legmagasabb minőséget és innovációs szintet a szektorban.

Nagyfokú innovációs aktivitásunk lehetővé teszi, hogy folyamatosan a piac élvonalában legyünk, így mindig a leghatékonyabb, legpraktikusabb, legbiztonságosabb és legkönnyebben használható termékeket kínáljuk, melyek leginkább megfelelnek vevőink igényeinek.

Létesítményeink

Egy vezető márka ereje
K+F központunk és saját gyártóegységünk Bigues i Riells-ben található. Létesítményeink a legújabb technológiával felszereltek, ami lehetővé teszi számunkra a legmagasabb minőség és hatékonyság elérését. Emellett logisztikai központunk kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a vásárlóink által napjainkban elvárt gyorsasággal nyújtjuk szolgáltatásainkat.