JAVÍTÓ ÉS RENOVÁLÓ TERMÉKEK

Minden javításhoz egy megoldás

  • Könnyen javít, ragaszt, renovál, kitölt, tömít és rendbehoz bármilyen sérülést minden típusú felületen.

GYIK

Használhatom a JAVÍTÓLAKKOT a mosogatógép egy enyhén rozsdás kosarának megjavításához? A termék címkéje azt mutatja, hogy a termék 100 ºC-os hőmérsékleten és tisztítószerekkel szemben ellenálló, de nem tudom, hogy az efféle alkalmazáshoz ajánlott-e.
Az Ön által említett javításhoz előzetesen távolítsa el (alapos csiszolással) a mosogatógép fém kosarain kialakult oxidréteget. Az oxidréteg eltávolítása után alkalmazza a Javítólakkot . A Javítólakk egy kiváló minőségű, meleg vízzel szemben ellenálló zománc, amely jól bírja a mosogatógépben fennálló feltételeket. Figyelmeztetjük, hogy a termék nem rendelkezik olyan tanúsítvánnyal, amely jogilag is alkalmassá tenné az élelmiszercélú felhasználásra.
A fém kádamról lepattogzott a festék, és félek, hogy tönkremegy, mert már elkezdett rozsdásodni. Milyen terméket használhatok?
A Ceys 2 terméke is hasznos lehet az efféle javítási munkákhoz. Az apró karcolások vagy lepattogzások javításához próbálja ki Javítólakkunkat. A Ceys Javítólakk egy kiváló minőségű, meleg vízzel szemben ellenálló zománc, amely kiválóan alkalmas apró karcolások, ütésnyomok és lepattogzások javítására mosdókagylók és elektromos háztartási készülékek porcelán, kerámia vagy fajansz felületén. A Javítólakk fehér és pergamon színváltozatban kapható. Ha azonban mélyebb repedést kell kitöltenie, használjon epoxi ragasztót, például az Araldit Standard ragasztót. Az Araldit Standart egy 2 komponensű epoxi gyanta, amely kiválóan megtapad az ilyen felületeken, és emellett kitöltő képességgel is rendelkezik. Az Araldit Standard különösen ellenálló többek között az ütésekkel, rezgéssel, magas páratartalommal szemben.
Használhatom a Szuper Stiftet az autóm kipufogócsövén található kis lyuk megszüntetéséhez? bírni fogja a hőmérsékletet? meggyulladhat a gitt magas hőmérsékleten?
Az Egyszerű Javítás Szuper Stift Fémhez ragasztónk egy epoxi gyanta, amelyet kiváló fémre tapadás és a magas hőmérsékletnek való ellenállás jellemez. Időnként akár +150 ºC-os hőmérsékletnek is ellenáll. Ezért ha a kipufogócső javítandó része az égéstér közelében található, a javítás nem lesz eredményes, mivel ennek a területnek a hőmérséklete túllépi a megadott határértéket. Ha azonban a kipufogócső utolsó szakasza szorul javításra, a javítás eredményes lehet.
Milyen terméket használjak fa restaurálásához?
Használja az EGYSZERŰ JAVÍTÁS SZUPER STIFT FÁHOZ epoxi gyantát. Kétkomponensű epoxi gyanta bármilyen típusú fa rögzítéséhez, kitöltéséhez, javításához és rekonstrukciójához, többek között forgácslapokhoz és DM lemezekhez. Nem zsugorodik és nem reped meg. Faragható, csiszolható, fényezhető, festhető és lakkozható. Vágó és simító szerszám tartozik hozzá.