SPECIÁLIS

Minden javításhoz egy megoldás

  • Helyreállítják, kitöltik, tömítik és megjavítják bármilyen típusú felület hibáit
  • A javítandó anyag tulajdonságai, legyen az fa, fém, gumi...
  • Megkeményedés után festhető, fényezhető, csiszolható vagy fúrható
  • Nedvesség- és vízállóak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak
  • Vízálló
  • Kitöltő
  • Festhető
  • Csiszolható

GYIK

Használhatom a JAVÍTÓLAKKOT a mosogatógép egy enyhén rozsdás kosarának megjavításához? A termék címkéje azt mutatja, hogy a termék 100 ºC-os hőmérsékleten és tisztítószerekkel szemben ellenálló, de nem tudom, hogy az efféle alkalmazáshoz ajánlott-e.
Az Ön által említett javításhoz előzetesen távolítsa el (alapos csiszolással) a mosogatógép fém kosarain kialakult oxidréteget. Az oxidréteg eltávolítása után alkalmazza a Javítólakkot . A Javítólakk egy kiváló minőségű, meleg vízzel szemben ellenálló zománc, amely jól bírja a mosogatógépben fennálló feltételeket. Figyelmeztetjük, hogy a termék nem rendelkezik olyan tanúsítvánnyal, amely jogilag is alkalmassá tenné az élelmiszercélú felhasználásra.
A fém kádamról lepattogzott a festék, és félek, hogy tönkremegy, mert már elkezdett rozsdásodni. Milyen terméket használhatok?
A Ceys 2 terméke is hasznos lehet az efféle javítási munkákhoz. Az apró karcolások vagy lepattogzások javításához próbálja ki Javítólakkunkat. A Ceys Javítólakk egy kiváló minőségű, meleg vízzel szemben ellenálló zománc, amely kiválóan alkalmas apró karcolások, ütésnyomok és lepattogzások javítására mosdókagylók és elektromos háztartási készülékek porcelán, kerámia vagy fajansz felületén. A Javítólakk fehér és pergamon színváltozatban kapható. Ha azonban mélyebb repedést kell kitöltenie, használjon epoxi ragasztót, például az Araldit Standard ragasztót. Az Araldit Standart egy 2 komponensű epoxi gyanta, amely kiválóan megtapad az ilyen felületeken, és emellett kitöltő képességgel is rendelkezik. Az Araldit Standard különösen ellenálló többek között az ütésekkel, rezgéssel, magas páratartalommal szemben.