Kérdezze a szakértőt

Itt találja a leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Amennyiben az Önt érdeklő információ nincs ezek között, az alábbi mezők kitöltésével tegye fel kérdését szakértőnknek!

Tömítés

A motorcsónakom trimmelő rendszeréből olaj szivárog a korrózió következtében. Azt szeretném tudni, hogy van-e valamilyen gittjük vagy tömítőanyaguk az érintett rész lezárására.
Az Ön által említett munka elvégzéséhez a hatékony Ceys Total Tech tömítőragasztónkat ajánljuk. A Total Tech a modern MS technológián alapul, amelyre az efféle anyagokhoz való kiváló tapadás és a rendkívüli rugalmasság jellemző. Emellett a Total Tech a tengervízzel szemben is különösen ellenálló. Az alkalmazás előtt célszerű az anyagon található minden rozsdafoltot eltávolítani. Ily módon a Total Tech jobban fog ragadni a kezelendő felülethez.
Milyen termék biztosítja egy Poliexpan lap habarcsréteghez való biztos rögzítését?
Az Expandált Polisztirol egy olyan polimer, amelyet az oldószert tartalmazó ragasztók kémiailag megtámadhatnak. Ezért az Ön által felvázolt esetben a Ceys Total Tech tömítőragasztót ajánljuk. A Total Tech nem tartalmaz oldószert, és kémiai reakció fellépése nélkül teszi lehetővé az adott anyagok megragasztását. Ugyanakkor a Total Tech egy viszkózus gitt, amely kitöltő képességének köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a habarcs alap egyenetlenségeihez. A Ceys Total Tech maximális szilárdsága a felvitel után 24h elteltével biztosított. A ragasztó hatékonyabb lesz, ha a cement jó állapotú, és nem bomlik.
Melyik CEYS termék a legalkalmasabb egy lakókocsi külső tömítéseinek biztosítására?
A lakókocsik ablakai általában metakrilátból készültek. Ezért a lakókocsi metakrilát ablakának megjavításához a fekete színű kiváló CEYS Total Tech tömítőragasztónkat ajánljuk. A Total Tech egy hatékony tömítőragasztó, amelyre a metakrilátokhoz való kiváló tapadóképesség és a rendkívüli rugalmasság (akár 420%-os nyúlás) jellemző. A Total Tech a legszélsőségesebb körülményeknek is ellenáll: ütések, rezgés, hőmérséklet-változások, magas páratartalom, UV sugarak stb. A felvitel előtt célszerű a régi tömítőanyag maradványait egy spatulával eltávolítani. Ezáltal javítható a tömítés minősége, mivel a legtöbb tömítőanyag megkeményedés után nem tapad.
Melyik termék a legalkalmasabb Metakrilát ragasztásához vagy hegesztéséhez? Az is fontos, hogy bizonyos fokig nyomásálló legyen.
Metakrilát ragasztásához a kiváló CEYS Total Tech tömítőragasztónkat ajánljuk. A Total Tech olyan alacsony tapadóképességű polimerekhez is tapad, mint a metakrilát. Emellett a Total Tech tömítőragasztó a rendkívüli rugalmasságának (akár 420%-os nyúlás) köszönhetően képes alkalmazkodni a tömítendő anyagok esetleges elmozdulásaihoz is. Felhívjuk figyelmét, hogy a Total Techa felvitel után 24 órával éri el a maximális szilárdságot.