Kérdezze a szakértőt

Itt találja a leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Amennyiben az Önt érdeklő információ nincs ezek között, az alábbi mezők kitöltésével tegye fel kérdését szakértőnknek!

Restaurálás

Használhatom a JAVÍTÓLAKKOT a mosogatógép egy enyhén rozsdás kosarának megjavításához? A termék címkéje azt mutatja, hogy a termék 100 ºC-os hőmérsékleten és tisztítószerekkel szemben ellenálló, de nem tudom, hogy az efféle alkalmazáshoz ajánlott-e.
Az Ön által említett javításhoz előzetesen távolítsa el (alapos csiszolással) a mosogatógép fém kosarain kialakult oxidréteget. Az oxidréteg eltávolítása után alkalmazza a Javítólakkot . A Javítólakk egy kiváló minőségű, meleg vízzel szemben ellenálló zománc, amely jól bírja a mosogatógépben fennálló feltételeket. Figyelmeztetjük, hogy a termék nem rendelkezik olyan tanúsítvánnyal, amely jogilag is alkalmassá tenné az élelmiszercélú felhasználásra.
Használhatom a Szuper Stiftet az autóm kipufogócsövén található kis lyuk megszüntetéséhez? bírni fogja a hőmérsékletet? meggyulladhat a gitt magas hőmérsékleten?
Az Egyszerű Javítás Szuper Stift Fémhez ragasztónk egy epoxi gyanta, amelyet kiváló fémre tapadás és a magas hőmérsékletnek való ellenállás jellemez. Időnként akár +150 ºC-os hőmérsékletnek is ellenáll. Ezért ha a kipufogócső javítandó része az égéstér közelében található, a javítás nem lesz eredményes, mivel ennek a területnek a hőmérséklete túllépi a megadott határértéket. Ha azonban a kipufogócső utolsó szakasza szorul javításra, a javítás eredményes lehet.
Milyen terméket használjak fa restaurálásához?
Használja az EGYSZERŰ JAVÍTÁS SZUPER STIFT FÁHOZ epoxi gyantát. Kétkomponensű epoxi gyanta bármilyen típusú fa rögzítéséhez, kitöltéséhez, javításához és rekonstrukciójához, többek között forgácslapokhoz és DM lemezekhez. Nem zsugorodik és nem reped meg. Faragható, csiszolható, fényezhető, festhető és lakkozható. Vágó és simító szerszám tartozik hozzá.