Kérdezze a szakértőt

Itt találja a leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Amennyiben az Önt érdeklő információ nincs ezek között, az alábbi mezők kitöltésével tegye fel kérdését szakértőnknek!

Ragasztás

Ékszerkészítő vállalkozásom van, és a Tri’Action-nal gyöngyházat szeretnék ezüstözött fémdarabokra ragasztani, de az ezüst kényes és könnyen oxidálódik. Meg tudná mondani, hogy ez a ragasztó megtámadja-e?
A Tri’Action tömítőragasztót gyakran használják ékszerkészítéshez. A Tri’Action nem támadja meg az ezüstöt, mivel az általános hit ellenére az ezüst jellegzetes befeketedését nem az oxidáció, hanem a levegő kéntartalmának hatására megjelenő ezüst-szulfid megjelenése okozza.
Az autóm műszerfala levált, egy gyors, erős és rendkívül tartós ragasztóra lenne szükségem.
Ehhez az alkalmazáshoz azt javasoljuk, hogy próbálja ki kiváló Tri'Action tömítőragasztónkat.  A Tri'Action a modern MS hibrid polimer technológián alapul, és kiválóan tapad az ilyen anyagokra. Ugyanakkor a Tri’Action rugalmas, valamint ütés- és rezgésálló kötéseket biztosít. Vegye figyelembe, hogy ez a ragasztó a felvitel után 24 órával éri el a maximális szilárdságot. Célszerű a kötést egy kiegészítő rögzítőelemmel (ragasztószalaggal) is biztosítani a ragasztó megkeményedésének első óráiban. Minél nagyobb a ragasztó és a javítandó anyag közötti érintkezési felület, annál nagyobb az ellenállás.
Műanyagot és szövetet szeretnék összeragasztani. Tudnának tanácsot adni egy termékkel kapcsolatban?
Szeretnénk figyelmeztetni, hogy nem ismerjük a ragasztandó műanyag típusát. Ez lehet akár olyan nehezen tapadó polimer is, mint a polietilén (PE) vagy a polipropilén (PP). Ellenkező esetben próbálja ki kiváló Tri’Action tömítőragasztónkat. A Tri'Action a modern MS hibrid polimer technológián alapuló tömítőragasztó, amely rugalmas, a víz erejével szemben ellenálló, valamint ütés- és rezgésálló kötést biztosít. Az alkalmazás során célszerű kis mennyiségű ragasztót felvinni, hogy a ragasztó ne csepegjen le. A ragasztó megkötése után ajánlott még egy rétegben felvinni. A Tri’Action maximális szilárdsága a felvitel után 24h elteltével biztosított. Ajánlott továbbá a szövet ellenállását a Tri’Action hatásával szemben tesztelni. Sokféle szövet létezik, és egyes szöveteken a Tri'Action foltot hagyhat.
Milyen ragasztót használjak PVC, ABS és metakrilát ragasztásához?
Használja a CEYS MEREV MŰANYAGOKHOZ ragasztót. Ez a hegesztő ragasztó kemény vagy merev műanyagok, például PVC, poliészter, metakrilát, plexiüveg, ABS, SAN, merev polisztirol stb. ragasztásához ajánlott. Kitöltő képességgel rendelkezik. Gyors és átlátszó. Jellemzők Ellenálló képessége kb. 40 kg/cm2, száradási ideje 3 óra, a maximális szilárdságot pedig 24 elteltével éri el.  Kiszerelés: 30 ml-es és 70 ml-es tubus
Melyik termék ideális a polikarbonát mennyezetre és falakra való ragasztásához?
A nehezen tapadó polimerek- például a polikarbonát - tömítésére és/vagy rögzítésére a Ceys Total Tech a legalkalmasabb termék. A polikarbonáthoz kiválóan tapadó Ceys Total Tech tömítőragasztó olyan rugalmas kötést hoz létre, amely ellenáll többek között az ütéseknek, a rezgésnek, valamint a hőmérséklet változásainak és a magas páratartalomnak is.
Milyen terméket használjak egy vízzel teli medencében levált mozaikcsempék felragasztásához?
A medence levált mozaikcsempéjének visszaragasztásához a Ceys Total Tech ragasztónkat és tömítőanyagunkat ajánljuk. Ennek a kiváló ragasztónak és tömítőanyagnak a nagy előnye, hogy nedves felületekre és akár víz alatt is alkalmazható. Az utóbbi tulajdonság lehetővé teszi, hogy a medence mozaikcsempéit a medence vizének leengedése nélkül is vissza lehessen ragasztani.
Gumiszalagot kell fához ragasztanom
Bár sokféle és különböző tapadóképességű gumi létezik, az Ön által felvázolt munkához a Ceys Total Tech tömítőragasztót ajánljuk. A Total Tech kiválóan tapad az Ön által említett anyagokra, és rendkívül rugalmas kötéseket hoz létre, amelyek ellenállóak többek között a magas páratartalommal, a hőmérséklet-változásokkal, az UV sugárzással szemben.
Kerti tavam van halakkal és növényekkel. A kerületének díszítéséhez köveket helyezek a tó partjáról is látható EPDM lemezre. Köveket szeretnék egymásra és EPDM lemezre ragasztani. Melyik ragasztó nem okoz problémát a vízi élővilág számára?
Ebben az esetben a Ceys Total Tech  terméket javasoljuk bármelyik színben, az átlátszó kivételével. Ez a kiváló tömítőragasztó ártalmatlan a vízi élővilágra (az átlátszó kivételével).
Lakkozott acéllemezből készült tetőt szeretnék vegyes cseréppel lefedni. Van erre alkalmas termékük?
Ebben az esetben a Total Tech  tömítőragasztót javasoljuk bármelyik színben, az átlátszó kivételével. A Total Tech bármilyen anyaghoz kiválóan tapad, beleértve a korlátozott tapadású anyagokat is. Emellett a Total Tech a legzordabb időjárási jelenségeknek is fokozottan ellenáll: hőmérséklet-változások, víz, fagy, UV sugarak stb.