Kérdezze a szakértőt

Itt találja a leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Amennyiben az Önt érdeklő információ nincs ezek között, az alábbi mezők kitöltésével tegye fel kérdését szakértőnknek!

Javítás

A fém kádamról lepattogzott a festék, és félek, hogy tönkremegy, mert már elkezdett rozsdásodni. Milyen terméket használhatok?
A Ceys 2 terméke is hasznos lehet az efféle javítási munkákhoz. Az apró karcolások vagy lepattogzások javításához próbálja ki Javítólakkunkat. A Ceys Javítólakk egy kiváló minőségű, meleg vízzel szemben ellenálló zománc, amely kiválóan alkalmas apró karcolások, ütésnyomok és lepattogzások javítására mosdókagylók és elektromos háztartási készülékek porcelán, kerámia vagy fajansz felületén. A Javítólakk fehér és pergamon színváltozatban kapható. Ha azonban mélyebb repedést kell kitöltenie, használjon epoxi ragasztót, például az Araldit Standard ragasztót. Az Araldit Standart egy 2 komponensű epoxi gyanta, amely kiválóan megtapad az ilyen felületeken, és emellett kitöltő képességgel is rendelkezik. Az Araldit Standard különösen ellenálló többek között az ütésekkel, rezgéssel, magas páratartalommal szemben.
A WC-tartály alján egy kis méretű lyuk van. Melyik termékkel tudnám megjavítani?
Az Ön által említett alkalmazásra a legalkalmasabb termék a Ceys Total Tech. A Ceys Total Tech egy modern technológián alapuló tömítőragasztó, amely nedves felületre és akár víz alatt is alkalmazható. A Ceys Total Tech alapréteg nélkül is gyakorlatilag minden anyaghoz kiválóan tapad. Emellett a Ceys Total Tech rendkívül rugalmasságának köszönhetően a nagyobb mozgású réseknél is vízzáró tömítést biztosít. Ceys Total Tech tömítőragasztó Xpress Hatású formulája az első pillanattól kezdve vízálló és vízzáró tömítést biztosít.
Egy olyan túrabakancson próbálok egy lyukat megjavítani, amely több expandált polietilén hab rétegből és egy külső poliuretán rétegből áll. Mit tud ajánlani?
Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy próbálja ki kiváló Tri'Action tömítőragasztónkat. A Tri'Action tömítőragasztó olyan rugalmas kötést biztosít, amely az ütésekkel és a rezgéssel szemben is ellenálló, valamint vízálló és ellenáll a víz erejének. Ezenkívül a Tri'Action nem tartalmaz oldószert, ezért nem tesz kárt a túrabakancs anyagában.