Kérdezze a szakértőt

Itt találja a leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Amennyiben az Önt érdeklő információ nincs ezek között, az alábbi mezők kitöltésével tegye fel kérdését szakértőnknek!

Egyéb

Metakrilát akváriumot szeretnék készíteni, amelyben víz és halak lesznek. Melyik terméket ajánlják?
Ha metakrilátra jól tapadó tömítőragasztót szeretne, akkor azt javasoljuk, hogy próbálja ki a Ceys Total Tech tömítőragasztónkat. A Total Tech egy hatékony tömítőragasztó, amely kiválóan tapad az Ön által említett anyagra, és ütés-, rezgés- és vízálló, valamint a hőmérséklet változásait jól bíró kötéseket biztosít. A Total Tech többféle színben kapható. Ehhez az alkalmazáshoz azonban nem javasoljuk a Total Tech átlátszó változatát, mert ez a vízben található nitrifikáló baktériumokkal szemben hatékony adalékanyagot tartalmaz, amely ártalmas a vízi élővilágra.
Mérgező hatású lehet-e a CEYS STOP PENÉSZ a vízi élőlényekre? 
Speciális fürdőszobai és konyhai szilikonunk, a Sellaceys Xpress Száradás mérgező lehet a vízi élővilág számára, mivel gombaölő szert tartalmaz a tömítések penészesedésének megelőzésére. Ebben az esetben a Ceys Total Tech terméket javasoljuk bármelyik színben (fehér, barna, szürke, fekete), az átlátszó kivételével. Ez a kiváló ragasztó és tömítőanyag ártalmatlan a vízi élővilágra (az átlátszó kivételével), bár nem rendelkezünk olyan dokumentummal, amely ezt igazolná.